O Pláči

O Pláči

Anotace: Dvě spřízněné duše

Zaplač si
uhaš ty plameny
slzami

plameny z každé obrany
která v duši se zrodila

a měla
osvobodit tvá křídla anděla
ale nikdy se nestala...

Zaplač si
dva stíny,
našly se pod hvězdami...

Vnitřní plameny
uhasíme slzami.
plameny které měly
obejmout agresory...

Já vím
že to bolí

jak bez vody souš
mění tě to v živou poušť.
Ztrácí se jakákoliv možnost spásy
plameny ti vezmou z duše i všechno z její krásy.

Slzy je jednou uhasí
a duše svobodně vzlétí do krásy..
Autor 8Zdenek, 30.06.2023
Přečteno 77x
Tipy 14
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, jenommarie, Frr, Psavec, zde.neck, Stanislav32, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé :-)

30.06.2023 20:07:38 | kozorožka

Děkuji. Tato je povedená.

30.06.2023 19:38:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí