Viróza.

Viróza.

Viróza.

Viróza ta potvora
si na mě hubu otvírá,
potím se teď pod peřinou
jako dveře od chlíva.

Mám já tohle zapotřebí
utírat si chobot,
vysmrkat se , umýt ruce
jak splašenej robot?

Vyndat plínu, oči otřít
obě dírky vykapat,
tyčku s vatou z obou konců
v uchu nechat rotovat.

"Co to...cože...cos říkala?"
Žena sotva tuší,
že já touhle blbou rýmou
mám zalehlý uši.

Když si lehnu nalevo,
utřít nos si musím,
když si lehnu napravo,
tak se zase dusím!!!

Ono se to snadno řekne,
"rýmička a kašlík".
Věřte mi,že dám si radši
propečený šašlik.

O něm si teď můžu nechat
tak akorát zdát.
Potřebuju svoje tělo
do pořádku dát.

Vitamíny poštelovat,
minerály dodat,
aby tělo mělo sílu
virózu si podat.

Horký čajík z bylinek
ten je vhodný zrovna
a polívčička kuřecí
ta mě rychle srovná.

Na virózu nebudu
hledat krotitele.
Vyrazím jí ze dveří
a kopnu do pr...!!!
Autor IMMANUEL, 30.06.2023
Přečteno 86x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Marťas9, zde.neck, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mě teď potrápila.:))

01.07.2023 12:04:08 | jenommarie

:-)))

30.06.2023 20:09:39 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí