O mámě

O mámě

Anotace: Básničkový deníček 3

Potichu jsem nic neříkám,

všechen smutek v sobě dusím

jako oheň to pálí

Slzy se mi do očí hrnou

jako nekonečný vodopád

 

Mezi námi se bouřka přehnala,

silná dost byla,

vší silou mnou otřásla

 

Nikdy jsi pro mě milého slůvka neměla,

pro ránu jsi daleko nešla

Vždycky jsem toužila po Tvém vřelém objetí,

to však stále nepřichází

 

Naše hádky mě zraňují,

pokaždé je to jedno velké nedorozumění

U Tebe žádné pochopení nenacházím,

pokaždé narazím

 

Nějakou záminku si najdeš,

abys mi vše, co můžeš,

dříve či později vyčetla

V poslední době Ti nic dobře neudělám,

vše je špatně

 

Lásku jsi mi nikdy neprojevila,

ani náznakem jsi ji nedala najevo

Ta láska mi od Tebe chybí,

nikdo mi ji nenahradí

 

Tři kouzelná slůvka Ti nesplynou ze rtů,

tyhle nahlas nevyslovíš: "Mám Tě ráda"

Autor Misha, 01.07.2023
Přečteno 91x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Ondra, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí