Synovečci

Synovečci

Osud mi dopřál dvojici synovců.

Mladší je sportovec a takřka vědec,

ten starší myšlením poněkud jednodušší.

Že mají strýčka z Vysočiny,

to oba vzdáleně pouze tuší.

Telefon nezvednou, SMS nenapíší,

neozvou se ani sociální síti.

Asi jsem příslušník staré generace

zřejmě jim nemám co nového říci.
Autor Admirál, 02.07.2023
Přečteno 97x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně rozumím, také mám něco podobného. Nic si z toho nedělej.

02.07.2023 18:12:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí