Posel smrti

Posel smrti

Anotace: .

Tu noc zase přišel Vojta
byl to tak živý sen, že jsem nevěděl, že spím
Měl na tváři podivnou vyrážku, ale
jinak svou bundu , prostě to byl on!

A já mu říkám ,,ty vole ty jsi se vrátil ,
vrátil z mrtvých, jsi první, musíš to říci světu...
Pamatuji, že mi šok a štěstí rozpůlily pomalu
probouzející se srdce...
Jaký to tam je?

Je to to tam krásný, jako růžový les-odpověděl..

Pak jsem se probudil, umyl a vyšel ven
a na nebi byly malé růžové mráčky..

Ten den mi navždy odešla babička...

,,Je to to tam krásný, jako růžový les´´
Autor 8Zdenek, 03.07.2023
Přečteno 92x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Protos1182, Psavec, Frr, mkinka, zde.neck, MatyhoZmaty, Žluťák, Misha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co se děje mezi nebem a zemí
to nikdo z nás nemá zdání,
když zvláštní nečekaná znamení
přináší zprávu, nebo varování...
Opatruj se, Zdenku :)

06.07.2023 13:41:53 | Emily Říhová

Citlivé.

03.07.2023 20:23:09 | mkinka

smutné, znám ten pocit, když navždy odejde člověk, kterého jsme milovali

03.07.2023 19:12:59 | Misha

Děkuji ti moc

03.07.2023 20:30:22 | 8Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí