kočkovina

kočkovina

kočka lapila mouchu

za to já měl k večeři

to co včera

a snad i předevčírem

stejné okno skrz které nevyskočím

stejné dveře skrz které ona nepřijde

máš to dobrý

říkáš jí ona kouká

skrz tebe jak skrz okno

ještě teď to ve mně práská dveřma

 

ještě teď si lížu rány

netknutá miska prázdná přes okraj

je život

jo kočka

z těch tvých očí budu živ

k tomu pět šest jejích piv

a vlastně bůhví kolik

co je daný

to je daný

jsem momentálně nezadaný 

kočkoholik

Autor Péter T., 05.07.2023
Přečteno 66x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Marten, šerý, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kočky miluji. Mám tři.

05.07.2023 17:14:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí