Zvláštní verze vztahu.

Zvláštní verze vztahu.

Anotace: ...

Zrzavý chlapeček za sklem
a holka sražená sanitkou
telepaticky spolu komunikují
na jednotce intenzivní péče
Málo času mají
i když všichni svou tvář
v té jejich ,rozveselují

Zrzavý chlapeček
a holka sražená sanitkou
posílají si andílky
do nových životů,
nebo do životů někoho jiného...

Máloco chtějí
budou spolu na orloji
takhle někdy svět duše pojí

i když umírají...
Autor 8Zdenek, 07.07.2023
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Kan, kozorožka, Fialový metal, Psavec, šerý, MatyhoZmaty, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné ale hezké. Standa

08.07.2023 19:51:10 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí