Dětské hry

Dětské hry

Dětské hry


To bylo krásné dětství
jak jsme se všichni sešli.
Her tehdy bylo jako máku,
tak hlavně nyní popořádku.
Skákali se panáci,
pouštěli se draci.
Školka byla balonová,
nebo taky švihadlová.
Hrávala se vybíjená,
vyvolávali se dívčí jména.
Nebo taky volejbal,
kluci zase nohejbal.
Lezli jsme po stromech,
chlubili ve výkonech.
Chodilo se na chůdách,
nebo taky po půdách.
Přecházeli průlezky,
tipovali vítězky.
Točili se na hrazdě,
šplhali jsme na laně.
Četníci hledali zloděje, 
vždycky byla naděje.
Hrávali se fotbaly,
chodívali do haly.
Jezdili jsme na kolech,
hráli si i na dvorech. .
Kluci také na káře,
holky zase v kočáře.
Chodili po potoku,
doma byli pak v šoku.
Skákali do vody,
užívali přírody.
Honili se na saních,
po dlouhých stráních.
Skákali na lyžích,
přes skokánek v obtížích.
Na brusličkách pozpátku,
s modrákama na zadku.
Doma jsme moc nebyli,
sportu si však užili.
Tloušťíci my nebyli. .

 

 

 

Autor Marťas9, 08.07.2023
Přečteno 60x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Marten, Stanislav32, Psavec, kozorožka, Misha, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo, tak to bylo :-)

08.07.2023 08:29:38 | kozorožka

Díky, ráda na ty akční dny plné srandy vzpomínám.

08.07.2023 09:04:49 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí