Janu Palachovi

Janu Palachovi

Anotace: .

Kdy už to pochopíte,
že duše nelze dát do krabičky
a svázat pevnými popruhy
a napsat fragile...a odeslat
jinému zaměstnavateli...

Mám duševní popáleniny a ještě trochu hořím
právě tak jako ty brácho
a jen čekám kdy příjde nový Jan Palach
s promění ty plameny
ve skutečné...
na plátně svého těla.
Autor 8Zdenek, 09.07.2023
Přečteno 92x
Tipy 14
Poslední tipující: Lesní žínka, Jan Kacíř, Misha, kozorožka, Frr, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KONEČNĚ ZAS HLUBINNÁ EMPATIE NAVZDORY ROZEDMĚ ZÍVAJÍCÍHO ČASU!!! *** ST*

09.07.2023 13:43:23 | Frr

Děkuji.

09.07.2023 15:09:49 | 8Zdenek

Síla výpovědi jazyka*

09.07.2023 11:50:27 | šerý

Hodně silné.

09.07.2023 09:51:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí