Romaneto princezně

Romaneto princezně

Anotace: Možná je to tak, ale věřit se mi to mu nechce.

Mám doma novou holku
ona má pěknou smolku,
jen tváře zhusta růžolící.
Kadeře jako chmíří bavnlěné
má schované pod čepicí,
oči modré ale zalepené.
A z plna hrdla na mne křičí,
vylezla včera z …

Autor Dominik Plesr, 15.07.2023
Přečteno 99x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí