Skříň na starý čochty

Skříň na starý čochty

Anotace: Tajemná stará skříň na chatě, co asi může skrývat??

V rohu předsíně roky uzamknutá stojí

vysoká, úzká, bytelná

otevřít se jí chatař možná bojí.

Její tvář je neměnná.

Klíč od ní první majitel dávno ztratil

marně ho v trávě hledal

i když se ven rychle vrátil.

Dnes zbývá leda šperhák

a nebo zámek vylomit

tím ztratí svojí krásu.

Není to škoda?

Podobný nábytek

už umí jenom

málokterý truhlář vyrobit.
Autor Admirál, 24.07.2023
Přečteno 85x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Alala, Jan Kacíř, Psavec, mkinka, Žluťák, Marťas9
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi poselství pro další generace...

12.09.2023 16:37:20 | Koala

Nebo plná krámů

24.09.2023 19:55:11 | Admirál

Pandora trousí nábytek po vší zemi...

24.07.2023 23:33:58 | Jan Kacíř

Doufejme že to není Pandora

17.08.2023 13:23:10 | Admirál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí