Pěkně po fragmentech

Pěkně po fragmentech

Anotace:

Musí to být pohled z lavičky u pískoviště

Po metru - jako z Tarkovského - kaluž - hřiště

Jen pozvolna brát - každé jednotlivé okno

Smět zachytit ontologii - co jest - jsoucno

 

Mít tak autorovu urputnost - pel nadání

vedl by svou kameru táhle bez váhání

Ubohost osmi balkónů s hnědým zábradlím

Plešatý muž s dcerou - chlap s vzezřením nedbalým

Autor kudlankaW, 26.07.2023
Přečteno 61x
Tipy 11
Poslední tipující: jort1, šerý, Fialový metal, Psavec, mkinka, Marten, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kaleidoskop života
Ve všech barvách severu
V přesýpacích hodinách času
Zastavených ve přítomnosti pozorovatele Mártyho :-)

26.07.2023 20:22:23 | kozorožka

Velmi pěkně jsi shrnula

Máš mé sympatie

;)

Ach

26.07.2023 20:42:54 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí