Žalostná

Žalostná

Žalostná touha po finanční svobodě
táhne mě na dno skutečnosti,
že nejsem vůbec v pohodě
a že mě trápí i maličkosti.

Myšlenky o svém propadáku
táhnou mě stále níž a níž
sny se mi ztratily z bílých mraků
cítím jen pozemskou tíž.

Co bude zítra nikdo neví
chtěl bych se ovšem nadechnout
nečumět pořád jen na slevy
a při cenách v Pařížský nevrhnout.

Autor Ďábel sám, 02.08.2023
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: Anfádis, Jiří I.Zahradník, Marťas9, Marten, Koala, Psavec, Penemue, BArBArKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co nekoupíš, to není drahý...

02.08.2023 20:57:32 | Marten

:)

03.08.2023 09:13:52 | Ďábel sám

Povedený počin. A věřím, že spousta lidí tomu přesně rozumí...

02.08.2023 18:58:25 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí