rána

rána

krev stéká na podlahu,

porušil jsem další přísahu,

myšlenky zmatené jako feťák na dojezdu,

kolik se již na mě vyplýtvalo výjezdu,

přemlouvám sám sebe o tom, ze jsem zdráv,

lidé potřebuji Tvoji podporu,

ah, kdy vzdal jsem se svých práv?

utopit své, i Tvé problemy v alkoholu,

s klidem v očích se na Tebe pak smát,

leč mě nebaví zde pro Tebe vždy stát,

jaké myšlenky bys měla, kdybych řekl, že mě to nebaví?

měla bys pocit viny, kdybych zmínil i své zdraví?

 

I'm only humana after all 

 

 

 

Autor boy, 05.08.2023
Přečteno 87x
Tipy 9
Poslední tipující: její alter ego, Misha, mkinka, IronDodo, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí