Můj strýc

Můj strýc

Můj strýc

Můj druhý táta je můj strýc,
když si nevím rady můžu mu o ní říct.
Učí mě jak používat nářadí,
vypadá, že mu to ani moc nevadí.
Je to můj soused, sdílíme jeden domeček,
máme svůj vlastní vchod i vlastní dvoreček.

Moje část domu je ale zničená,
z toho jsem někdy pořádně zklíčená.
Maminka mi na domku pomáhá moc,
strejda se zapojí, když může moct.
Společnými silami opravujeme dlouhé hodiny,
pokoje kde scházel se kruh naší rodiny.

Nelituji toho, že mám tento domeček,
už těším se, až v něm ozdobím první vánoční stromeček.
Pozvu svou rodinu na dobré jídlo,
To bude doba, kdy už z domku bude sídlo.
Autor Danielka94, 09.08.2023
Přečteno 142x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Marťas9, IronDodo, kozorožka, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, holka hodná.

22.08.2023 06:27:36 | mkinka

Děkuji moc

27.08.2023 09:33:55 | Danielka94

Moc hezké.

10.08.2023 22:33:02 | Marťas9

Děkuji

27.08.2023 09:33:44 | Danielka94

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí