Touha

Touha

touha zmizela mi po Tobě jako tma při východu slunce,

s flaškou, zeleným dýmem, hlavou prázdnou, sedím na louce,

koukám do dáli, kde děti si dříve hrávaly,

proběhla mi myšlenka dospělého člověka,

tohle není má nevinná vize, ani zdaleka

kde je doba kdy padouši žili jen v pohádkách,

kde jsou časy, kdy nepsal jsem své trable v řádkách,

kde jsou ty chvíle, kdy roztekál jsem se z Tebe, jak kdybych si dal emko,

je to navždy vše pryč? pověz mi má milá panenko,

kéž bys dokázala mluvit, uculím se,

rád jsem Tě poznal, v tvé plné kráse 

 

never forget

 

 

 

 

 

 

 

Autor boy, 09.08.2023
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Sonador, její alter ego, Ophelia81, narra peregrini, Marten, Psavec, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto je hodně pěkné.

Rád jsem Tě poznal v plné kráse. Velice pěkný závěr.

26.08.2023 15:54:52 | mkinka

...asi už stárneš..;-)ale pěkný...

10.08.2023 00:08:38 | Marten

trochu si tak přijdu :D děkuju

10.08.2023 06:37:06 | boy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí