Ve stínu pípy

Ve stínu pípy

Anotace: Zaplačte, darmodějové…

Ve stínu pípy zmožený ležím stár a sám
Půllitrů skla vrhají mihotavé stíny
Té pípě sám se podobám

Kde jsou ty tupláky slibující štěstí
Co vodu nikdy neznaly?
Snad schovaly se do sevřených pěstí
V nich jsme život hledali

Ve stínu pípy dech vždy zkrátí výpary
Piv, kořalek a tabáku
Trhající duši na cáry

Autor Ravena Lupus, 12.08.2023
Přečteno 87x
Tipy 18
Poslední tipující: Edina Elwes, zde.neck, Žluťák, IronDodo, IkkarisKa, Kan, Oxík, Fialový metal, Psavec, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SUPER! Parádní kocovina...

12.08.2023 14:36:57 | Koala

...konečně opilecký blues..;-) a pořádný...

12.08.2023 14:23:02 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí