Přišla jsi na svět z velké lásky

Přišla jsi na svět z velké lásky

Anotace: ...

Přišla jsi na svět z velké lásky, naše malá,

jako dárek, co nám osud poslal

Od prvního okamžiku jsem Tě milovala,

Tvým štěstím jsem se vždycky chtěla obklopit

 

Tvé oči září jako slunce na obloze,

Tvůj smích zní jako melodie,

co mě v srdci hřeje

Tvoje doteky jsou jako něžný vánek,

co mě přivádí do nebeských výšin

 

Sledovat Tě, jak rosteš a objevuješ svět,

je mým největším štěstím a radostí

Chci Ti dát všechno, co potřebuješ,

v každém okamžiku Tě podporovat

 

Jsi mou radostí, mou nadějí, mým zázrakem,

kterým jsem byla obdarována

Ať život Tě provází štěstím a láskou,

ať vždy víš, že jsem tu pro Tebe, mé dítě

 

Miluji Tě celou svou duší a srdcem,

vždycky budu Tvým nejvěrnějším spojencem

 

Přišla jsi na svět z velké lásky, naše malá,

já jsem šťastná,

že jsem Tvojí rodičovskou hvězdou

 

Autor Misha, 17.08.2023
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, cappuccinogirl, IronDodo, Bufik, jenommarie, Anfádis, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný... určitě jsi skvělá máma, když jsi tohle napsala... a určitě to zvládáš nejenom psát, ale také říkat... a tvoje dcerka to ráda poslouchá, protože i díky tomu ví, že má tu nej mámu, kterou by si mohla přát... :-)

17.08.2023 23:31:13 | cappuccinogirl

každý den svojí dcerce říkám, jak moc jí mám ráda a hlavně chci, aby věděla, že tu pro ni jsem, moc Ti děkuji za milá slova, která mě potěšila:-)

18.08.2023 05:11:24 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí