Vnoučátka

Vnoučátka

Vnoučátka

Od rána do večera
neustále v akci,
mám plán, že je utaháme,
v tom mám malou praxi.
Dopoledne hic jak sviňa
výšlapli jsme kopečky,
děsně jsme se zapotili,
udělali fotečky.
Mé myšlenky směřovaly
po obědě spáneček,
to by ale nemohl být
náš povedený páreček.
Stejná akce odpoledne,
pořádně je utahat,
my celou ves prochodili,
koho, kdo bude uspávat..
Děti redy v devět večer
se zážitky neusnou,
když se jim to podařilo,
nevím, kde mám já uhnout.
Tak to chodí u babiček,
s vnoučaty na noc,
oni akční ještě v noci,
my by brali půlnoc.

 

 

Autor Marťas9, 18.08.2023
Přečteno 59x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Ondra, Vivien, IronDodo, Danielka94, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí