Rychlovka

Rychlovka

Anotace: Z mého života

Od prvního krůčku po první slova 

 

Věci které již nelze opakovat

 

První písmenka a školní lásky

 

Oslavy dušiček a masky

 

 

 

 

Dívky dělali si řasy , měl jsem ještě vlasy 

 

Na hlavě zrcátko jak znamení krásy 

 

Nyní mám dva závodní pruhy 

 

Pod očima z nedostatku spánku kruhy

 

 

 

 

Jak Růženka Zdravou bledou kůži 

 

Tou mohou být také muži ?

 

Jako každý nemám na růžích ustláno

 

Ale smích hází mi záchranné lano

 

 

 

 

V životě je potřeba trochu komedie

 

Pro pochopení umění ironie

 

Sarkasmu se meze nekladou

 

Hlavně když to končí dobrou náladou

 

 

 

 

Ze školy do práce na autech 

 

Nebo každý týden v jiném městě

 

Dítě co vydělává na capartech

 

Má život před sebou ještě

 

 

 

 

 

 

 

Na dokončení

Autor Dědek, 20.08.2023
Přečteno 101x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, MatyhoZmaty, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí