Viktor _ mayday

Viktor _ mayday

Anotace: aneb realný pohled na mou dnešni situaci :) Rýmy v beatu


Viktor - MayDay


Na zradu vod přítele, nepomáhá líh ani terapie,
kudlu vrazí do zad a svědomí vůbec netrápí je,
zkušenost, která tě posílí, tak ta tě nezabije,
Zkurvenej Čecháček, rom Arabie.
Na zradu vod přítele, nepomáhá líh ani terapie,
kudlu vrazí do zad a svědomí vůbec netrápí je,
Hraje se na taktiku, tak hádej která vyjde,
Bílý Kůň a černej pal do piče, tradá hijé.


....

Řikali mi Jakube, neměl bys už nahrávat,
dokážeš jen kritizovat, taky sobě nadávat,
Běž  aza svou chybu klidně  obviň Araba,
žiju v době, kdy můj přítel nazývá se paragraf.
Co změnit nemůžeš to bez výčitek nes,
a  co si na stůl nadrobíš, to si potom sněz,
já kopu za jeden tým, tak nesvlíkej mi dres,
co řekl jsme Ti včera, to platilo by dnes…
::::
:::::

https://www.youtube.com/watch?v=vHVfasZUPlc

Autor Poetik, 25.08.2023
Přečteno 74x
Tipy 8
Poslední tipující: Alala, o3_gambit, mkinka, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať je líp.

26.08.2023 17:24:58 | mkinka

Děkuji, však neměj žádné obavy, to vše souvisí s"případem" :)

31.08.2023 19:27:59 | Poetik

Díky za uklidnění.

05.09.2023 22:33:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí