Dětství

Dětství

Anotace: ...

Dětství, krasná doba nevinnosti a radosti,

kde se svět zdá být plný zázraků a možností

Beztarostné hry a nekonečné dobrodružství,

které jsme jako děti prožívaly

 

Na letní sluneční dny vzpomínáme,

kdy jsme si venku hrály

Pískové hrady na pláži jsme stavěly,

sledovaly, jak se vlny lásky hladí

 

Dětství, ty jsi nám svobodu dal,

abychom snít a objevovat svět mohly

Svět plný zvědavosti jsme objevovaly,

kdy jsme se novým věcem učily 

 

Vzpomínám na ty nekonečné hry s kamarády,

kdy jsme se smáli a radostně skákali

Sny a tajemství jsme sdíleli,

naše kamarádství silné a nezlomné bylo

 

Dětství, ty jsi nám bezpečí a lásku dal,

v objetí rodiny jsme se chráněni cítily

Rodinné večeře a společné chvíle,

kdy jsme radost i starost sdíleli

 

Vzpomínám na ty vánoční svátky plné magie,

kdy jsme na Ježíška věřily a o zázracích snila

Vánoční cukroví a stromeček dům provoněly,

tohle jsou nezapomenutelné vzpomínky

 

Dětství, ty jsi nám základ pro život věnoval,

všechny ty hodnoty a zkušenosti jsme díky Tobě získaly

Dětství, ty jsi mi daroval,

nejkrásnější část mého života 

 

Autor Misha, 25.08.2023
Přečteno 86x
Tipy 7
Poslední tipující: V.N.Losinský, Žluťák, IronDodo, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí