Elektrikářka

Elektrikářka

Letní brigáda,

dva dlouhé týdny.

Černý prach všude,

podlaha špinavá 

jako celá hala.

 

Neustále pod dohledem,

zákaz fotografování.

,,Slečno dýchněte si."

A čumí na mě.

 

Hlasitý pozdrav,

zvěstuje rekamaci,

,,Bude předělávka."

 

Konečně oběd,

automat na kafe,

mince jenom chrastí.

Kelímek horké čokolády,

svačina z domova.

 

Vstávat, pokračujeme.

Člověk se zapotí,

ale hodiny míjí,

už prý jen chvíli. 

 

Tak, dnes hotovo.

Schovat nářadí,

sbalit kabely.

Batoh na záda,

čipy do ruky.

 

Poslední kontrola, 

,,Ukažte mi tašku."

Zabranou do auta,

nashledanou zítra!

Autor girasole, 25.08.2023
Přečteno 69x
Tipy 6
Poslední tipující: IMMANUEL, Psavec, Fialový metal, Ondra, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí