Sestra, která mě zneužívala...

Sestra, která mě zneužívala...

Anotace: ...

Sestra, která mě zneužívala, bolest mi přinesla,

Tvá vlastní krev, ale v srdci jsem se zrazená cítila

Tvá moc a manipulace, kterou jsi vykonávala,

ve mně hluboké rány zanechala, které jsem uzdravit musela

 

Představovala sis mě jako muže, mé vlastní já,

bezcennou a zahanbenou jsi mě cítit nechala

Mé sny a touhy sis přivlastňovala a přisvojovala,

ve snaze uspokojit Tvoje požadavky jsem se ztrácela

 

Ale dnes, sestro, jsem silnější a odhodlanější,

v sobě více bolesti a utrpení nevyvolám

Naučila jsem se, že je důležité milovat a respektovat sama sebe,

nikdo nemá právo zneužívat a ponižovat druhé

 

Přesto jsi mi mnoho bolesti a trápení způsobila,

ňedovolím Ti, abys mě dál zraňovala

Postavit se za sebe, chránit svou duši jsem se naučila,

s nadějí na lepší zítřky i nový začátek odcházím

 

Přestože jsi mi mnohokrát ublížila,

přeji Ti štěstí, aby jsi svou vlastní cestu k lásce a svobodě nalezla

Autor Misha, 28.08.2023
Přečteno 84x
Tipy 9
Poslední tipující: mravenec, Psavec, cappuccinogirl, Fialový metal, Žluťák, IronDodo, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Míšenko, pokud je tohle "ze života, tvýho"... tak je hoooodně fajn, že bojuješ...a pojala jsi to skvěle. Nevracíš nic zlýho, ale jsi SILNĚJŠÍ... a ona, ať je ta ona kdokoliv, už nemá možnost tě tolik zranit a zasáhnout! Jsi úžasná!

28.08.2023 13:03:02 | cappuccinogirl

kapučínko, tohle ze života mýho a je to pravdivé, moje vlastní sestra mě zneužívala, ani moje rodiče o tom nic neví, je to smutné, ale stalo se to, vše jsem překonala a touto básní jsem to uzavřela, je to doba, na kterou nerada vzpomínám, touto básní jsem to chtěla uzavřít, uzavřít jednu kapitolu mého života

28.08.2023 19:03:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí