Dno

Dno

Naložil jsem si přeci
přes tvoje blbý kecy
zátěž, co mě táhne
po skále i po dně
a ty se směješ z břehu
a ztrácíš důvěru,
že se ještě zmůžu
jak tolik silných mužů
však já jsem jiný, víš
utopim se, to si piš.

Autor Ďábel sám, 28.08.2023
Přečteno 75x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, martinaV, Bufik, Anfádis, IronDodo, Marten, Ondra, Psavec, Lighter, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí