Hlavní činitel

Hlavní činitel

Ptám se na svý dluhy u přepážky v pojišťovně
Chválim se jak přes překážky mířim rovně
Se ctí zahazuju svědky zmařenýho chlapectví
Rozbaluju tituly - sladká vůně knihkupectví

Nové vydání - vycházim si v pevný vazbě
Obálka je nepodstatná, místo krve proudí řádky
Popadaný plody štěstí - shánim parťáka na sběr
Nemám potřebu se rozcupovat, zvrátit pohled zpátky

Nebudeme lhát a zapálíme sebeklamy
Pozoruju Prahu očima jak Murakami
Ono se to! Samo se to?! Viníci jsou Japonci?
Podívej se pozorně, kdo se ztrácí světu na konci..

Objevitel radosti
Floutkovskij


Hlavní činitel

Autor Floutkovskij, 04.09.2023
Přečteno 137x
Tipy 5
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Anfádis, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vsadil jsi to do řádků a hlavní závěr - objevitel radosti. To zní pěkně. Opatruj se.

04.09.2023 16:58:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí