Země Nezemě

Země Nezemě

V zemi,
kde slunce vychází
mizí rychleji stíny
strachy rychle odchází
a nejsou jako miny
jen slunce tam dřív zapadá
a dává sbohem měsíci
rychle klesá nálada
když začnou vstávat opilci.

 

Tam nechceš žít a být
když smutek slunce bere
na měsíc můžeš výt
a mít vše u prdele,
ale co z toho života zůstane
jen vzestup, žádný pád
až i tam život ustane
nebude na co vzpomínat

Autor Ďábel sám, 05.09.2023
Přečteno 64x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Marťas9, jenommarie, Ondra, Kaňka, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sveřepí šakali zavile vyli... ;)

05.09.2023 07:08:13 | stormeater

jj díky.

05.09.2023 10:04:49 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí