Potlačená vzpoura

Potlačená vzpoura

Anotace: .

Komu by se chtělo
sedět v kriminále?
a tak doma říkáme dále...
,,já bych jim ukázal, kdyby..´´

Potichu v srdci klíčí ten hořký pocit
někdo tomu říká zralost, že to se stane...
že to pověstné ,,kdyby´´
nikdy nenastane...¨

Komu by se chtělo
umřít pro ideály?
když spása je pro něj
jen nejasný záblesk v dáli

A tak se zase vožerem
pújdem?
na jeden večer jistě vědět co v čem tkví...

A zítra při hořkých probuzeních
zas přikývneme
a budeme si tiše myslet svý...

***
Jsem živá pochodeň svobody
jsem lapač živých snů co se vždy zrealizují...
stačí už jenom málo
velmi často lidem vysvětluji..

Moje svoboda je vaše pěst
moje svoboda je váš spalující žár
moje svoboda jsou vaše pouta
Nejsem už jen idea, nacházím tvar...

Nikdo z mých bratrů nemohl couvnout
ani já nechci a co víc- nemohu
Aby to co nejméně bolelo
denně modlím se k Pánu Bohu...

Už toho bylo přiliž
už vidím tu cestu
S euforii a radostí
to vezmu..
Autor 8Zdenek, 19.09.2023
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý!

19.09.2023 04:59:32 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí