Mocné Dojmy Marnotratného Asociála (MDMA)

Mocné Dojmy Marnotratného Asociála (MDMA)

Báseň ze skupiny těch ryze toxických. Vzpomínky na příjemné stavy spojené s intoxikací jsou teskné a někdy je lepší se v tom snad radši ani moc nebabrat. Občas je to ale potřeba. Ta touha tam někde pořád je a nelze ji donekonečna přehlížet. Je třeba se s ní vyrovnat.

 

V hlavě tančí mi hormony a celý svět pulzuje

Opouštím spot, v uších chladný vítr vaje a hudba hraje

Teď budu chtít zažít vše, dokud už ani kapka emocí nezbude

Ještě pár minut zpátky jsem se schovával

Na svět jsem nadával

Teď miluju všechno a všechny – tak co mi je?

 

Všechny starosti já teď hodil jsem za hlavu

Bude to trvat, než opět pocítím únavu

Krystalky v sáčku, co mám někde v peněžence – aspoň doufám

Jsou kreditem mého štěstí, je to ten důvod, proč se rouhám.

 

Nemám hlad ani trochu, jsem však hladový po lásce

Cigareta zažhnula v ústech mých, no, už bylo na čase

Nic není tak tajemné jako extáze zahalená dýmem

Jsem enormně šťastný a teď jen čekám až si toho někdo všimne.

 

Náhle jsou čtyři ráno, sedím doma na gauči a pořád hraje ta stejná písnička

Vybavuju si ten pocit po první lajně, jak jsem skoro radostí zavýskal

Tahle sranda však spěje ke konci – krystalky docházejí

Zítra je taky den… ne! Prosím řekni, že žádné zítra není.

Autor LostSoulSurvivor, 21.09.2023
Přečteno 128x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj super

21.09.2023 21:27:20 | IronDodo

...napsaný přiléhavě...the party's over...

21.09.2023 15:40:40 | Marten

Tak nějak...

21.09.2023 16:00:06 | LostSoulSurvivor

Objimam pevné

21.09.2023 15:04:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí