Utkání

Utkání

Anotace: .

 
Když cítil jsem se plameně
neláska přibodla mě ke stěně
šípem lži, šílenstvím nenávisti
a všechno skrývaný, jak pod sněhem listí...
 
Svět mě obvinil ocelovou logikou
tím co se říkat má ....
Nebyl jsem v roli oběti
ale všude byla tma...
 
Váha duševních nestvůr
přetíží i náklad pravdy
a v zásobě mnoho nočních můr
když blízcí otáčí se zády...
 
Chodím po vodě, kráčím po vzduchu
nedochází mi dech
Idea je má zbraň , v křiku i v tichu
s modlitbou na rtech..
 
Autor 8Zdenek, 26.09.2023
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Bufik, IronDodo, MatyhoZmaty, Kaňka, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné

26.09.2023 19:27:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí