VĚTŠINĚ

VĚTŠINĚ

Anotace: .

 
Už se mě to netýká a nedotýká
vaše pocity jsou jen kosmetika..
vaše pocity zcenzurované
na správnou chvíli naroubované...
 
Umělá růže nikdy nebude kvést
a ani břemeno zvadnutí nemusí nést
Někdy se stydím za lidi
kteří do svého nitra nevidí...
 
Vaše pocity jsou jen nalíčení
vyměnil jsem jejich blízkost za mlčení...
Od malička jsem se styděl za váš pláč
nad umírajícím egem, však to znáš.
 
Ve hře jenom pro sebe
je daleká cesta do nebe
vaše pocity masky jsou
než pryč vás stíny odnesou.
 
Od malička za váš smích jsem se styděl
Byl jen namalovaný na tvářích jak jsem viděl
Jen si buďte třeba prostí
ale zacházejte s city s důstojností.
 
 
Autor 8Zdenek, 27.09.2023
Přečteno 75x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, martinaV, IronDodo, Psavec, Fialový metal, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, třeba se dívat hezky pod povrch, poslední věta to se také za všechny lidičky přimlouvám, opatrně m opravdově a s láskou...

28.09.2023 15:37:13 | CULIKATÁ

Umělá růže nebude kvést velmi dobře zvolený obrat

28.09.2023 07:45:28 | mkinka

výstižná, pěkná

28.09.2023 07:39:58 | martinaV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí