Mějte se

Mějte se

Dnes vypadám přesně

tak jako se cítím.

Žmolkovaná mikina,

pocuchané vlasy.

Ještě se držím na nohou,

unavená z nemoci.

 

Flákám se, trvá mi to.

Špatně točím s volantem.

Červenají se mi oči.

Nemám chuť, jen náladu.

Vím toho až moc.

Některý věci nejdou změnit.

 

Čas přestal být relativní,

cítím jeho rýhu, 

ubíhá před očima.

Jestli teď odejdu,

nejspíš budu plakat,

a možná už se nevrátím.

 

Povědomě vám voním,

ale jsem jen stará známá.

Taky se mě pustíte.

Beru si své vzpomínky,

tentokrát odcházím 

jako první já.

Autor girasole, 29.09.2023
Přečteno 118x
Tipy 20
Poslední tipující: Kaj, IronDodo, CULIKATÁ, RadekČ, Marťas9, Anfádis, Ophelia81, narra peregrini, Žluťák, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, nikam neodcházej, hezky básně házej- do modrého světa:-)

30.09.2023 11:02:13 | CULIKATÁ

Výborně napsáno...

29.09.2023 23:55:52 | Ophelia81

děkuji

30.09.2023 10:38:08 | girasole

Někdy stačí, pro lepší pocit
trošku změnit účes, outfit,
uvidíš, že to pomůže,
věřit trošku víc v sebe:)

29.09.2023 21:55:11 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí