Protiklady

Protiklady

Jsme jako listí,
co padá dolů,
anebo ptáci,
co vylétnou na horu.

Jsme jako noc,
co temnotou žije,
anebo den,
co světlem vše smyje.

Jsme jako růže,
co trny má,
anebo něžnost,
co čistá je a nevinná.

Jsme jako loď,
co přístav hledá,
anebo bouře,
co zklidnit se nedá.

Jsme jako touha,
co hranice boří,
anebo strach,
co zrodí se v moři.

Jsme jako obraz,
co zrozen byl z řas.
Ta křehká krása,
je ukryta v nás.
Autor Alva, 03.10.2023
Přečteno 92x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marťas9, jenommarie, IronDodo, Psavec, Isabella, Žluťák, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme různí a přece stejní...

04.10.2023 10:30:14 | CULIKATÁ

Pěkné;)

03.10.2023 19:26:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí