Klid

Klid

Náhle do mě vstoupil klid
možná nazývám ho svatým
je to jak zažít blahobyt
nebo chvíli být bohatým
a přesto štěstí pokulhává
a ty se směješ v zákoutí
asi už mě nemáš ráda
a to mou Lásku zarmoutí.

Náhle do mě vstoupil klid
a někdo v ráji zamává mi
chladný jsem jak padlý sníh
na stohu plném staré slámy
v průběhu našich prošlých cest
začly vznikat divné mraky
možná je to boží trest
že věřili jsme na zázraky.

Náhle do mě vstoupil klid
a vlajky spadly na půl žerdi
chtějí se k větru přitulit
za tóny hudby mistra Verdi
není moc času tady být
a navíc stále rozpolcený
měl bych zase začít žít
po boku jiné krásné ženy.

Autor Ďábel sám, 04.10.2023
Přečteno 94x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, martinaV, CULIKATÁ, Marťas9, Anfádis, Psavec, Ondra, IronDodo, jenommarie, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimističtější pohled na nové zítřky, jen tak dál. Krásně napsané jako vždy.

04.10.2023 21:56:16 | CULIKATÁ

děkuji

05.10.2023 07:06:43 | Ďábel sám

Svůj klid si střež
jedině ten ti ukáže další kroky.
Ať se TI daří. ;)

04.10.2023 08:24:18 | jenommarie

děkuji

04.10.2023 09:44:10 | Ďábel sám

;)

04.10.2023 13:08:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí