Únavou padám

Únavou padám

Anotace: ...

Každý večer únavou padám,

srdce mi tělem až do hloubi buší

Den plný práce a starostí je za mnou,

teď je čas na odpočinek

 

Přikrývku přes sebe přehodím, oči zavírám,

do světa snů se pomalu ponořím

Tam můžu být kýmkoli, cokoliv dělat,

všechny starosti a stresy se jako dým rozplynou

 

Tělo se uvolňuje, mysl se uklidňuje,

každý večer únavou do postele padám

Někdy se směju, jindy zase pláču,

ale pokaždé se s novou nadějí probouzím

 

Když se ráno probudím, slunce na obloze svítí,

svěží a připravená na nový den jsem

Únavou do postele každý večer padám,

ať je život jakýkoli, já se nebojím,

jsem připravena se s ním poprat 

Autor Misha, 05.10.2023
Přečteno 78x
Tipy 12
Poslední tipující: V.N.Losinský, IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, CULIKATÁ, Marry31, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása, tiež unavený padnem a spím

05.10.2023 19:31:55 | IronDodo

to je dobře, protože spánek a odpočinek je důležitý, aspoň si člověk v noci odpočine...

06.10.2023 03:38:40 | Misha

Krásné, škoda že já vstávám ještě před rozedněním a jdu si lehnout po setmění

05.10.2023 07:59:40 | Marry31

děkuji moc za pěkný komentář, také jsem to tak měla, když jsem chodila do práce...

06.10.2023 03:40:09 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí