Život jako na houpačce

Život jako na houpačce

Anotace: ...

Život jako na houpačce, nahoru a dolů,

chvílemi radost a štěstí, chvílemi smutek a bol

Vzestupy a pády jako v divokém tanci,

nikdy nevíme, co nás na každém kroku čeká

 

Vzduch se pod námi jako křídla ptáků nese,

okamžiky štěstí, kdy se naše duše smějí

Pak přijde pád a náš svět se otřásá,

bolest do srdce proniká až se v noci ztrácíme

 

I v těch nejtemnějších chvílích světlo září,

naději a víru v sebe nesmíme ztratit

Houpačka se zase vzhůru zvedne,

my se k radosti a pohodě opět vrátíme

 

Na této houpačce života se nebojme žít,

bol, všechny vzestupy a pády přijímáme

Síla a odvaha nás kupředu žene,

my si s touhou a vášní zatančíme

 

Život nám všechny tyto zkušenosti dává,

na houpačce se učíme, jak se s nimi vyrovnat

Smějeme se i pláčeme, vše prožíváme,

život jako na houpačce, my jsme jeho neohrožení jezdci 

Autor Misha, 06.10.2023
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí