Žijeme jen jednou

Žijeme jen jednou

Anotace: ...

Život je den, který se neopakuje,

jedinečná cesta, kterou všichni projdeme

Každé ráno slunce nad obzorem vychází,

my se vydáváme do světa, abychom se snažili zdokonalit se

 

Čas plyne jako řeka, nikdy se nezastaví,

ztrácíme ho všichni, než si to uvědomíme

Proto je důležité žít naplno a bez obav,

nikdy nevíme, kdy naše cesta skončí

 

Žijeme jen jednou, to je fakt,

nemáme jinou šanci, než sebe vyznat

Protože ve chvíli, kdy smrt nás odnese,

přestane dýchat naše tělo, duše se v nebeské dáli ztratí

 

Nemějme tedy strach ze zkoušek, co nám život přináší,

jednou je to smích, podruhé pláč

Nebojme se riskovat, snít a žít plnými doušky,

protože při životě chceme zažít skutečnou slávu

 

Nezáleží na tom, kolik peněz nebo majetku máme,

ale oněch vzpomínek, které nám konec našeho života smysl dávají

Žijeme jen jednou, tak proč bychom měli trpět,

místo toho se radujme ze slunce, které nám ráno do oken svítí

 

Tak pojďme tančit, smát se a objímat přátele,

spolu tvořit nezapomenutelné příběhy, které nikdy nezestárnou

Ať každý okamžik je naplněný láskou a dobrodružstvím,

protože žijeme jen jednou, a tuto chvíli nikdy zpět nevrátíme

Autor Misha, 19.10.2023
Přečteno 68x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, celý život je stvořený... z neopakovatelných okamžiků.

19.10.2023 10:26:52 | cappuccinogirl

každý den něco nového zažijeme, někdy si připadám jako v nějakém filmu:-)

19.10.2023 18:47:02 | Misha

presne treba sa radovať z každej minúty

19.10.2023 06:48:17 | IronDodo

souhlasím s Tebou

19.10.2023 18:47:36 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí