Nad ránem

Nad ránem

Pravda už pomalu protíná tmu,

pomalu - jako meč - jako ty básně,

které ti píšu v hlubokém snu...

Odkrývá tajemství zrozená z vášně.

 

Cítit se naživu - cítit se krásně

- pocity převáží veškerý vhled,

Vzpomínky, které se nezdají jasné,

vracejí se, když je lepší nevědět.

 

Horizont modrá, tak zavíráš oči,

radši se vracíš do říše snění,

usínáš, cítíš se stejně jak v noci,

myslíš si, že se to do rána změní.

 

Až slunce vyhraje souboj s tmou,

to, co si myslíme že máme,

nebude nic, než jen vzpomínkou,

co jsme ztratili nad ránem...

Autor Lara., 25.10.2023
Přečteno 153x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Marťas9, Frr, Marten, RadekČ, Ondra, Penemue, cappuccinogirl, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká

25.10.2023 20:34:01 | Marťas9

...ta je fakt skvělá...;-) jak pomalu zapomínaný sen před probuzením...

25.10.2023 15:13:59 | Marten

velmi velmi pěkné...

25.10.2023 11:52:41 | o3_gambit

Velice pěkné.

25.10.2023 11:46:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí