Deset rozdílů

Deset rozdílů

Ztratil jsem svou vůli v mlze ze střepů a nelítostných bitev s ostudou
Není možný najít deset rozdílů mezi jehlou se solí a vratnou lahví
Toleranci vůči chlastu hýčkáme si, omezený množství srovnáme se svobodou
Ve večerce koupíš trávu, vychýlený reality přivlastníme za svý

O půlnoci s chutí na sladký se v davu cítím jako v lese
Zážitkový zájezd čistým pohledem a vnímáním
Kde se stařec bez moře shledá se svým stínem zpátky v čase
Snímáním si špíny z trápící se tváře sebepopliváním

Politováníhodné?
Ne..

Autor Floutkovskij, 25.10.2023
Přečteno 115x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi "stařec bez moře"

29.10.2023 15:32:38 | Houslistka

Vždycky máš šanci, ať je líp.

25.10.2023 12:27:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí