Půl šesté v sebehodnocení

Půl šesté v sebehodnocení

Anotace: ..

Lidé v domě ještě slastně spí

neslyším dětský pláč ani smích

Slechům jsou utajeny rytmy

konané milenci - ach - v přítmí

 

Půl šesté a já hledím do stropu

zde jsou i energie ze swapů

Znehodnocují se úspory

stupňují však vjemy úkory

 

TAM KDE SE NACHÁZÍ MOC a ZDROJE

NETEKOU SLZY - ČŮRKY ZNOJE

Autor kudlankaW, 29.10.2023
Přečteno 70x
Tipy 20
Poslední tipující: Lighter, o3_gambit, IronDodo, Psavec, kozorožka, šerý, Marten, cappuccinogirl, Fialový metal, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí