Anděl

Anděl

Anotace: .

 

Korálky z uslzených vlasů
Dopadají na dno sprchy
Tříští se na tisíc hvězd
Milion paralelních světů
Ve kterých jsi udělala jiná rozhodnutí.
V odrazu světel ještě vidím stopy
Tvých opelichaných křídel.
Pár lítostivých písmen
Pár promlčených procházek
Natahuji prst
Prosím vem si celou ruku
Vem si ze mě vše co potřebuješ
Abys přežila ty chvíle
Které už nikdy nevymažeš ze svého těla.
Korálky z uslzených vlasů
Nebe se převrátilo naruby
A leží na dně.
Bůh je ke svým andělům
totiž nejkrutější.

 

 

Autor Megan, 01.11.2023
Přečteno 112x
Tipy 17
Poslední tipující: Houslistka, RadekČ, IronDodo, jort1, šerý, Žluťák, Ophelia81, martinaV, o3_gambit, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi:-)

01.11.2023 08:51:28 | o3_gambit

JO! andělé to mají někdy moc těžký..ST*

01.11.2023 08:45:41 | Frr

Je ... Lucifera dokonce svrhl na samé dno Země ... Báseň se mi líbí :)

01.11.2023 08:31:59 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí