Osudu vstříc

Osudu vstříc

Anotace: cesty života jsou nevyzpytatelné

 

V rozevlátém plášti

nastavuji svou líc

proti větru kráčím

tobě osude vstříc.

 

Škubeš mé pačesy

pliveš do tváře

ubírám se životem

v kodrcavé káře.

 

K radosti či pláči

tebou nechám se vést

v rozevlátém plášti

ve stínu tvých cest.

Autor neandrtalec, 03.11.2023
Přečteno 80x
Tipy 7
Poslední tipující: Anfádis, IronDodo, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí