Poslední.......lože

Poslední.......lože

v poslední době
převážně v noci
hrabu se v hrobě
není v mé moci

chovat se slušně
a podle stáda
odmítám úspěšně
ohýbat záda

stelu si v hlíně
dám si tam matraci
nechci ležet ve špíně
nedělám si legraci

připravuji si lože
na dlouhé spaní
ptáte se co že?
ano, sám bez své paní

a až se zbudím
po dlouhé době
poté uvidím
kdo leží v mém hrobě

kostra a lebka
bez masa kůže
má holeň je hebká
kdo za to může?
Autor Dekil, 04.11.2023
Přečteno 131x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Niška, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš rodiče rodičů, rodičů, rodičů... Améba. A ani ta asi ne :-)) Singularita!

05.11.2023 04:33:35 | Niška

Přeji zdraví a ať tě nebolí hlava

04.11.2023 19:48:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí