Autobiografická

Autobiografická

Anotace: .

Máma mu všechno dovolila
když se mu něco nechtělo,
tak to prostě nemusel,
jakoby se nic nedělo...
 
A s těmi důležitými věcmi
mu vždycky pomůže, od toho je máma!
Netuše , že jednou do schránky života
příjde od života hořká a špatná zpráva...
 
Prožil si peklo zaživa
když musel do reality
a ostatní chápali volání o pomoc
 jen jako hraní na city....
 
Ve svém světě chytrý člověk
piják radostí až do dna
v realitě ztichlý neurotik
co  lajdácky umývá okna..
 
 
Autor 8Zdenek, 08.11.2023
Přečteno 72x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, nehledaná, cappuccinogirl, Psavec, Fialový metal, martinaV, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však mě znáš Jituško.

08.11.2023 11:17:58 | 8Zdenek

Báseň silná s velkým obsahem.

08.11.2023 11:07:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí