Lásko

Lásko

Anotace: .

 
 
Když tvoje tělo
tím teplým chladem se otevřelo
tak jako nebe když zkouší slzet
k zešílení sem si přál celý v něm zmizet...
 
Polkni mě svým nadhledem
uspávej mě něhou
Co se má, poznám jediným pohledem
stíny nás jako milence berou...
 
Když tvoje tělo
vzplálo a jen trochu se hnulo
 
Půjčila jsi mi vesmír co v sobě nosíš
a já tobě ten svůj
Dvě květiny zamotané
a kolem nás vestavěná sluj...
 
 
Autor 8Zdenek, 12.11.2023
Přečteno 99x
Tipy 13
Poslední tipující: o3_gambit, Jan Kacíř, jort1, Iva Husárková, Psavec, martinaV, Kett, Anfádis, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zplálo je vzplálo? :))
Ale krásná, fakt

12.11.2023 17:47:18 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí