Offline ráno

Offline ráno

 

Katastrofa velká, obří,

Asi nejsme zas tak dobří.

Nejede nám internet,

Nedáme si Cabernet?

Ajtak v práci chybí prostě,

Šéf tu litá, mluví sprostě,

Ostatní se usmívají,

Po ránu hned volno mají. 

Posnídame, pokecáme,

Po zádech se poplácáme, 

Kafíčko si vypijeme,

Na svět offline připijeme. 

Máme čas se lépe poznat, 

Pohádat se, chybu uznat,

Prostě se jak lidi bavit,

Na společnou notu ladit.

Východ slunce pozorovat,

O všech krásách diskutovat,

Temné hříchy přiznávat,

Po zádech se poplácat. 

Až se zase rozjedeme,

Na práci se rozejdeme,

Lépe náš tým bude šlapat,

Bude nám to více klapat. 

Online svět už naskočil,

Náš tým do dne vykročil. 

 

Autor Jupiterka, 13.11.2023
Přečteno 62x
Tipy 12
Poslední tipující: Ondra, o3_gambit, Kan, J's .., Psavec, Lighter, martinaV, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí