Jen tak

Jen tak

 

Jen tak
Houpat se v korunách stromů
Když nás mámy k večeři volaly
Nechtělo se nám domů

Po loukách, po strništích bos
A z dálky burácely hromy
První lásky, na který vzpomínám
Směju se jim, byly pohromy

A jen tak jsme se spolu flákali
A mámy nás k večeři domů lákaly
A my v korunách nejvyšších stromů
Šli jsme až po setmění, západní branou domů

A dnes když už mě nikdo neláká
Pořád mi zůstala duše tuláka
Dnes už nás mámy nevolají domů
Už jen tak posedávám, v korunách starých stromů

Autor Darbe Sao, 13.11.2023
Přečteno 67x
Tipy 11
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Marťas9, martinaV, IronDodo, RadekČ, mkinka, Ophelia81, Žluťák, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí