Zrodení pre dnešok

Zrodení pre dnešok

Anotace: Báseň vznikla priebehu chvíľky a nečakane. Proste ku mne prišla, napísal som prvé slovo netušiac čo príde a nakoniec vznikla táto báseň. Dúfam, že si táto spontánna chvíľka nájde niekoho, komu by sa páčila cítim, že ju chcem zverejniť

 

Chyť sa kormidla,

chyť sa kormidla dnes,

chyť sa kormidla

akoby ťa jedna odmietla,

a druhá naviedla

na správnu rieku

múza prilieta,

múza k nám prilieta

nechaj znieť tu

pieseň v tebe

 

sme zrodení pre dnešok

sme zrodení pre tvorenie,

pre smiech, plač aj ľúbenie

sme zrodení pre dnešok,

zrodení pre dnešok...

 

dám ti svoje srdce,

dám ti svoje srdce,

chcem ťa vidieť šťastnú

nikto nerozkáže

dvom dušiam čo nesmú

dám ti náruč,

dám ti svoju náruč

a tú chvíľu nádhernú, nežnú

nám nevezme nik

tak sa prosím nadýchni,

pár ťažkých dní

neurčuje kvalitu života,

prosím usmej sa

a nadýchni

pre tento deň,

pre túto chvíľu,

sme zrodení pre dnešok,

sme zrodení pre dnešok...

Autor Dávid, 13.11.2023
Přečteno 63x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Anfádis, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se usmívám*

19.11.2023 11:04:47 | Sonador

To som rád Sonador :)

01.12.2023 18:23:15 | Dávid

Hezky k tobě přišla. :)

14.11.2023 05:59:32 | Anfádis

Ďakujem

18.11.2023 13:34:30 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí