Prozření

Prozření

Kráčíš cestou svého Života
někdy se sám sebe začínáš ptát.
Kudy jít?
Kterým směrem se dát?

Chceš mít všechno a hned
však jsou to jen pozlátka
krásná na pohled.
Tobě konečně dochází
že chceš jinou cestou jíti
a hledáš smysl svého žití.

Najednou jsi ji potkal
zdráháš se zvednout oči.
Přesto to dokážeš
pohlédneš na ni s úžasem
nohy se podlomí
a svět se s tebou točí.

Vše necháváš za sebou
už víš, kterým směrem se dát.
Chceš začít jinak žít
a jiné hodnoty mít.

Díváš se s Láskou na ni
víc nemusíš se ptát.
Už víš....je to tvá SKROMNOST
a ty s ní na cestu chceš se dál dát.

Autor Jarunka, 13.11.2023
Přečteno 121x
Tipy 24
Poslední tipující: Paulín, mkinka, Emily Říhová, Alala, V.N.Losinský, jitoush, IronDodo, o3_gambit, paradoxy, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St.

25.11.2023 09:14:47 | mkinka

Jituško děkuji a přeji krásný víkend.

25.11.2023 10:41:58 | Jarunka

S láskou kráčet po cestě života,
V srdci jen skromnost a čistota.
Objetí letí, Jaruško (*)

16.11.2023 23:34:56 | Emily Říhová

Děkuji Miluško a objetí letí i ze Tebou .-)

17.11.2023 21:40:16 | Jarunka

(*)

18.11.2023 14:05:41 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí