Obyčejnej kluk

Obyčejnej kluk

Anotace: Další jedna z mých paranoických představ...

 

Jsem obyčejnej kluk
Co sedí v tomhle smradlavým zákopu
A na druhý straně
Je další obyčejnej kluk
Co sedí v dalším smradlavým zakopu
A čeká na to, až se hnu
Aby po mě mohl začít pálit

Co, stalo se to s námi
Vždyť před pár dny, jsme se oba hrabali
V tátově starý káře
A všichni jsme se tomu smáli
A pak jsme se v ní, ulicemi proháněli
A brali holky, co nás začaly stopovat
A všichni jsme se tomu společně smáli

Co stalo se to s námi
Kdo vzbudil tuhle nenávist
Se zabíjet
Kdo v nás, spustil mód po krvi
Jsem obyčejnej kluk
Co má holky prohánět
A ne, do nich pálit

V tom druhým smradlavým zakopu
Vidím oči kamaráda
Se kterým, jsme se včera všemu smáli
A teď jak se hnu, po mě začne pálit
Je těžké o tom vyprávět
Že včera jsme se oba všemu smáli
A dnes, když se hnu, začne po mě pálit

Že pár kilometrů od nás, je jiný svět
Kde sedí v bačkorách ten, co dal povel zabíjet
Je těžký o tom vyprávět, když vidím oči kamaráda
A on jak se hnu, začne po mě pálit
Kdo vzbudil tuhle nenávist
Kdo ty nejnižší pudy, použil proti nám
A teď ho zato máme chválit

Jsem obyčejnej kluk, co má holky prohánět

A ne, do nich pálit…

Autor Darbe Sao, 15.11.2023
Přečteno 91x
Tipy 1
Poslední tipující: cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říct ČTĚTE TO je kurva málo!!!!!!!!!!!!! Ještě že nejsem chlap a nestrkaj mi taky zbraň do ruky... doprdele svět!!!

15.11.2023 21:59:48 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí